Info

Tervetuloa kesän raikkaimmille kaupunkifestivaaleille, St. Olaf Summerfesteille!

 

St. Olaf Summerfest järjestetään 9-10.6.2023 Savonlinnan kirkkopuistossa.

 

St. Olaf Summerfest on Mikkelissä järjestettävän St. Michel Summerfestin sisarfestivaali ja järjestettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2018. Kaksipäiväisen festivaalin lavalla on nähdään monipuolinen kattaus Suomen kärkiartisteja.

Tältä sivulta löydät tarpeellista infoa tapahtumasta.

Mikäli mieleesi herää kysyttävää, otathan yhteyttä osoitteeseen
sales.suur-savo@sok.fi.

Liput

Summerfestien liput myy Lippu.fi. Lippuja on saatavilla kaikista Lippu.fi:n myyntipisteistä kautta maan, tai netistä osoitteesta: https://www.lippu.fi/artist/st-olaf-summerfest/

Lippujen hinnat alk. 45 € S-Etukortilla.

Liput yli 20 henkilön ryhmille myy Osuuskauppa Suur-Savon myyntipalvelu: sales.suur-savo@sok.fi. Koko tapahtuma-alue on anniskelualuetta ja tapahtuman ikäraja on K-18.

VIP-liput sisältää: ​ Oma sisäänkäynti VIP-alueelle​, joka sijaitsee osittain esiintymislavan edustalla, pääset seuraamaan artisteja parhailta paikoilta.​ ​VIP-alueella oma anniskelu ja wc:t. ​

Ikäraja

Festivaalin ikäraja on 18-vuotta ja koko tapahtuma-alue on anniskelualuetta.

Ohjelma

Perjantai 9.6.
17.00 portit auki
19.30 Osmo’s Cosmos
21.30 Irina
23.15 Popeda
01.00 alue sulkeutuu

Lauantai 10.6.
17.00 portit auki
19.30 Ramses II
21.30 BESS
23.30 Portion Boys
01.00 alue sulkeutuu

Festivaalialue

Savonlinnan kirkkopuisto sijaitsee upealla paikalla Saimaan rannalla, aivan kaupungin keskustassa, osoitteessa Kirkkokatu, 57100 Savonlinna. Käynti tapahtuma-alueelle tapahtuu Sotilaspojankadulta, tapahtuma-alueen pääporteista. Pääportin edustalta löytyy lipunmyyntipiste sekä narikka, sisäänkäynnin yhteydessä suoritetaan turvatarkastus.

Esiintymislava sijaitsee tapahtumateltan sisällä suojassa vaihtelevilta sääolosuhteilta.

Huomioithan, että tapahtuma-alueella on valo- ja videokuvaajia, jotka ikuistavat hienon tapahtumamme tapahtumajärjestäjän toimesta.

Pidetäänhän festarialue siistinä tapahtuman aikana, jotta voimme nauttia puiston alueesta myös tapahtuman jälkeen!

Saapuminen tapahtuma-alueelle

Kirkkopuisto sijaitsee aivan Savonlinnan keskustassa, joten alueelle saapuminen on enemmän kuin helppoa. Kirkkopuistoa ympäröivät parkkipaikat pidetään suljettuina tapahtuman ajan, mutta lähikortteleista löytyy parkkitilaa. Tapahtuma-aluetta ympäröivillä kaduilla liikenne kulkee normaalisti tapahtuman aikana.

Festarialueen taksitolppa sijaitsee Sotilaspojankadulla, pääporteilta kirkkokadulle päin katsottuna.

Rannekkeenvaihto

Kaikki festivaaliliput vaihdetaan rannekkeisiin. Rannekkeen kanssa voi liikkua sisään ja ulos festivaalialueelta tapahtumien aikana. Rannekkeita vaihdetaan tapahtumapäivinä klo 18 alkaen tapahtuma-alueen ulkopuolella, ennen pääportteja sijaitsevassa rannekkeenvaihtopisteessä.

Suosittelemme vaihtamaan ennakkoliput rannekkeisiin tapahtumaviikolla Original Sokos Hotel Seurahuoneen aulassa, torstaina 8.6. klo 16-19.

Infopiste ja löytötavarat

Festivaalialueen infopiste sijaitsee narikassa sisäänkäynnin luona. Infopisteellä ratkaistaan kaikki pulmat kadonneesta lipusta aikataulukysymyksiin. Infopiste toimii myös löytötavarapisteenä tapahtumien ajan.

Narikka

Festivaalialueen narikka sijaitsee pääporttien edustalla, tapahtuma-alueen ulkopuolella. Narikka on avoinna festarialueen aukioloaikojen mukaisesti. Noudathan tavarasi narikasta hyvissä ajoin ennen alueen sulkeutumista.

DJ

DJ Anssi Helenius huolehtii kuplivasta tunnelmasta molempina iltoina bändien taukojen aikana.

Jatkopaikka

Höyry Co. sijainnissa Olavinkatu 40, on St Olaf Summerfestin virallinen jatkopaikka. Ihania slusheeta, oluttorneja, discovalojen sykettä, mahtavaa musiikkia ja vaihtuvia DJ:tä! Pääset sisään ilmaiseksi näyttämällä festareiden ranneketta. Yökerho avoinna klo 21-05.

Tapahtuma-alueen palvelut

Festivaalialueelta löytyy myyntipisteitä, joissa tarjoillaan virvokkeita ja ruokatuotteita, tuotevalikoima vaihtelee myyntipisteittäin. Festarialueelle ei saa tuoda omia ruokia tai juomia! 

Koko festivaalialue on anniskelualuetta. Miedot alkoholituotteet anniskellaan tölkeistä, jotta vältämme turhan muovijätteen syntymistä.

Alueella on useita kierrätyspisteitä, joten viedäänhän tölkit ja roskat niille osoitettuihin pisteisiin. Alueelta ei löydy vapaita vesipisteitä, mutta pullovettä myydään jokaisessa alueen myyntipisteessä. Muistathan juoda reilusti vettä!

Osa festivaalien esiintyjistä tuo myös omat tuotemyyntipisteensä alueelle, joten käyhän kurkkaamassa tuotemyyntipisteet tapahtuma-alueen teltasta.

Festivaalialueelle on tuotu myös runsaasti vessoja ja pisuaareja. Tehdään tarpeet vain vessoihin – ei puiston puskiin tai rakennusten nurkkiin.

Maksutavat

Festivaalialueen kaikissa myyntipisteissä maksutapana käy käteinen tai korttimaksu. Suosittelemme erityisesti lähimaksua.

Tapahtuman turvallisuus

Pääprioriteettimme on järjestää turvallisia tapahtumia, joten yleisön, artistien ja työntekijöiden terveys ja turvallisuus on meille kaikkein tärkeintä. Muistetaanhan siis noudattaa tapahtuma-alueella suositusten mukaisia toimintatapoja. Tapahtumien järjestelyt on hoidettu yhdessä viranomaisten kanssa.

Lippujen peruutukset

Ostettujen lippujen peruutukset hoituvat Lippu.fi:n kautta. Mikäli tapahtuma peruuntuu viranomaismääräyksen vuoksi, palautetaan ostetun lipun hinta asiakkaalle. Palautuksista löydät lisätietoa täältä: http://lippu.fi/palautus

Majoituspalvelut Savonlinnassa

Sokos Hotel Seurahuone Savonlinna sijaitsee Saimaan rannalla, kauppatorin vieressä. Seurahuoneelta kirkkopuiston festarialueelle on vain puolen kilometrin matka, joten festareille pääsee pikaisesti vaikkapa kävellen.

Lue lisää ja varaa majoitus täältä.

Ravintolapalvelut Savonlinnassa

Savonlinnan keskustassa sijaitsee kattava valikoima ravintoloita, aina brunssi-tarjoilusta tasokkaisiin illallisiin ja meneviin baari-iltoihin.

Ravintolat palvelevat isompia ryhmiä ennakkovarauksella.

Tutustu ravintolatarjontaan täältä.