Info

Tervetuloa kesän raikkaimmille kaupunkifestivaaleille, St. Olaf Summerfesteille!

St. Olaf Summerfest palaa Savonlinnan kirkkopuistoon 10.-11.6.2022
parempana kuin koskaan, kahden vuoden tauon jälkeen!

 

St. Olaf Summerfest on Mikkelissä järjestettävän St. Michel Summerfestin sisarfestivaali ja järjestettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2018. Kaksipäiväisen festivaalin lavalla on nähty monipuolinen kattaus Suomen kärkiartisteja, kuten Kaija Koo, Pete Parkkonen, Jenni Vartiainen, JVG, Popeda ja monia monia muita.

 

Tältä sivulta löydät tarpeellista infoa tapahtumasta.

Mikäli mieleesi herää kysyttävää, otathan yhteyttä osoitteeseen
sales.suur-savo@sok.fi.

Liput

St. Olaf Summerfestien liput myy Lippu.fi. Lippuja on saatavilla kaikista Lippu.fi:n myyntipisteistä kautta maan, tai netistä osoitteesta:

https://www.lippu.fi/artist/st-olaf-summerfest/

Lippujen hinnat alk. 49,00€.

VIP-liput ryhmille myy Osuuskauppa Suur-Savon myyntipalvelu: sales.suur-savo@sok.fi.

Koko tapahtuma-alue on anniskelualuetta ja tapahtuman ikäraja on K-18.

Ikäraja

Festivaalin ikäraja on 18-vuotta ja koko tapahtuma-alue on anniskelualuetta.

Festivaalialue

Savonlinnan kirkkopuisto sijaitsee upealla paikalla Saimaan rannalla, aivan kaupungin keskustassa, osoitteessa Kirkkokatu, 57100 Savonlinna. 

Pidetäänhän festarialue siistinä tapahtuman aikana, jotta voimme nauttia puiston alueesta myös tapahtuman jälkeen!

Käynti tapahtuma-alueelle tapahtuu Sotilaspojankadulta, tapahtuma-alueen pääporteista. Pääportin edustalta löytyy lipunmyyntipiste sekä narikka ja sisäänkäynnin yhteydessä suoritetaan turvatarkastus.

Esiintymislava sijaitsee tapahtuma-alueen teltan sisällä. 

Huomioithan, että tapahtuma-alueella on valo- ja videokuvaajia, jotka ikuistavat hienon tapahtumamme tapahtumajärjestäjän toimesta.

Saapuminen tapahtuma-alueelle

Kirkkopuisto sijaitsee aivan Savonlinnan keskustassa, joten alueelle saapuminen on enemmän kuin helppoa! Mikäli saavut tapahtumaan autolla, huomioithan että Kirkkopuistoa ympäröivät parkkipaikat pidetään suljettuina tapahtuman ajan. Keskustan alueelta ja lähialueen kortteleista löytyy maksutonta parkkitilaa. 

Tapahtuma-aluetta ympäröivillä kaduilla liikenne kulkee tapahtuman aikana normaalisti. 

Festarivieraita kuljettaa koko festivaaliviikonlopun ajan Let’s Go Taksi. Festarialueen taksitolppa sijaitsee Sotilaspojankadulla, pääporteilta kirkkokadulle päin katsottuna.

Rannekkeenvaihto

Kaikki festivaaliliput vaihdetaan rannekkeisiin. Rannekkeen kanssa voi liikkua sisään ja ulos festivaalialueelta tapahtuman aikana.

Ennakkoliput voi vaihtaa rannekkeisiin tapahtumaviikolla Sokos Hotel Seurahuoneen aulassa, torstaina 9.6. klo 16-19. 

Mikäli et pääse vaihtamaan lippuja rannekkeiksi ennakkoon, vaihdetaan liput rannekkeisiin alueelle saapuessanne. Rannekkeita vaihdetaan tapahtuma-alueen ulkopuolella, ennen pääportteja sijaitsevassa rannekkeenvaihtopisteessä.

Festivaalialueen portit ja rannekkeenvaihto ovat avoinna tapahtumapäivinä klo 18 alkaen.

Infopiste ja löytötavarat

Festivaalialueen infopiste sijaitsee narikassa sisäänkäynnin edustalla. Infopisteellä ratkaistaan kaikki pulmat kadonneesta lipusta aikataulukysymyksiin. Infopiste toimii myös löytötavarapisteenä tapahtumien ajan.

Tapahtumien jälkeen löytötavaroita voi kysyä turvallisuuspäälliköltä Juhalta: juha.kormano@narikka.com.

Narikka

Festivaalialueen narikka sijaitsee pääporttien edustalla, tapahtuma-alueen ulkopuolella. Narikka on avoinna festarialueen aukioloaikojen mukaisesti. Noudathan tavarasi narikasta hyvissä ajoin ennen sen alueen sulkeutumista.

Tapahtuma-alueen palvelut

Festivaalialueelta löytyy useita myyntipisteitä, joissa tarjoillaan virvokkeita ja ruokatuotteita, mutta tuotevalikoima vaihtelee myyntipisteittäin. Festarialueelle ei saa tuoda omia ruokia tai juomia!

Koko festivaalialue on anniskelualuetta. Miedot alkoholituotteet anniskellaan tölkeistä, jotta vältämme turhan muovijätteen syntymistä. Alueella on useita kierrätyspisteitä, joten viedäänhän tölkit ja roskat niille osoitettuihin pisteisiin.

Alueelta ei löydy vapaita vesipisteitä, mutta pullovettä myydään jokaisessa alueen myyntipisteessä. Muistathan juoda reilusti vettä!

Festivaalialueelle on tuotu myös runsaasti vessoja ja pisuaareja. Pidetään järki päässä ja tehdään tarpeet vain vessoihin – ei puiston puskiin tai rakennusten nurkkiin!

Osa festivaalien esiintyjistä tuo myös omat tuottemyyntipisteensä alueelle, joten käyhän kurkkaamassa tuotemyyntipisteet tapahtuma-alueen teltasta.

Maksutavat

Festivaalialueen kaikissa myyntipisteissä maksutapana käy käteinen tai korttimaksu.

Suosittelemme erityisesti lähimaksua.

Tapahtuman turvallisuus

Pääprioriteettimme on järjestää turvallisia tapahtumia, joten yleisön, artistien ja työntekijöiden terveys ja turvallisuus on meille kaikkein tärkeintä. Muistetaanhan siis noudattaa tapahtuma-alueella suositusten mukaisia toimintatapoja!

Jokaiselle tapahtuma-alueelle saapuvalle suoritetaan turvatarkastus sisäänkäynnin yhteydessä, tapahtuman järjestyksenvalvojien toimesta.

Tapahtumien järjestelyt on hoidettu yhdessä viranomaisten kanssa, alueellisten suositusten ja viranomaisohjeistusten mukaisesti.

Lippujen peruutukset

Ostettujen lippujen peruutukset hoituvat Lippu.fi:n kautta. Mikäli tapahtuma peruuntuu koronatilanteen tai muun viranomaismääräyksen vuoksi, palautetaan ostetun lipun hinta asiakkaalle. Palautuksista löydät lisätietoa täältä: http://lippu.fi/palautus

Majoituspalvelut Savonlinnassa

Sokos Hotel Seurahuone Savonlinna sijaitsee Saimaan rannalla, kauppatorin vieressä. Seurahuoneelta kirkkopuiston festarialueelle on vain puolen kilometrin matka, joten festareille pääsee pikaisesti vaikkapa kävellen.

Lue lisää ja varaa majoitus täältä.

Ravintolapalvelut Savonlinnassa

Savonlinnan keskustassa sijaitsee kattava valikoima ravintoloita, aina brunssi-tarjoilusta tasokkaisiin illallisiin ja meneviin baari-iltoihin.

Ravintolat palvelevat isompia ryhmiä ennakkovarauksella.

Tutustu ravintolatarjontaan täältä.

ABC-asemat ja liikennemyymälät

ABC-asemat ja liikennemyymälät palvelevat festarikävijöitä niin matkan varrella, kuin määränpäässäkin. Nappaa matkaan virvokkeet, purtavat, hyötytarvikkeet tai tankkaa paikan päällä.

Katso lähimmät ABC-asemat täältä.